ipari PVC gyorskapu

 

A PVC gyorskapu minden olyan területen alkalmazható, ahol számít, hogy az áthaladást követően mennyi ideig marad szükségtelenül nyitva a kapu. Ilyen helyek - nem kizárólagosan - élelmiszeripari gyártócsarnokok, csomagoló üzemek, hűtőházi raktárak, logisztikai központok, tisztaterek. (pl.: kórház, műtő).
A PVC kapuk alkalmasak minden olyan helyre, ahol nem követelmény a vagyonvédelmi zárás.

Ott, ahol követelmény a vagyonvédelmi zárás, spirálkapu beépítését javasoljuk. ipari gyorskapu, spirálkapu

Az önjavító technológiát tartalmazó PVC kapuink mérete akár 8 x8 méter is lehet, fellapozódó típus esetén akár 20 méter szélességű és 10 méter magasságú PVC kaput is le tudunk gyártani, a legnagyobb típusból pedig 40 x 20 méter méretű kapu is legyártható!
Típustól függően a gyorskapu zárhat akár közel hermetikusan, és lehet akár hőszigetelő is. Működésük biztonságos, élvédelemmel ellátott, infravörös fényrács véd a rácsukódás ellen (opcionális lehetőségként).

Tartós szerkezet: a rendszer ISO minősített, legalább 1.000.000 nyitásra tesztelt elemekből áll (rendszeres karbantartás mellett).
Az önjavító modellek önhelyreállító funkcióval rendelkeznek, így a kapu ponyva anyaga ütközéskor nem sérül, egy ciklus alatt visszafűződik a helyére (ún. zipzár technológia)
Kiváló minőség, kategóriájában alacsony ár. Telepíthető menekülési útvonalra, kiegészíthető szünetmentes tápegységgel, ellensúlyos rendszerrel, illetve T-alakú bevágással a ponyván.
Alapkivitelben egy sor betekintő ablakkal készül, de különleges igény esetén akár a teljes ponyva 80%-a áttetsző, vagy akár átlátszó is lehet. Megbízható szerviz háttér, európai engedélyek.
A nyitás többféle módon oldható meg, húzókapcsolóval, mozgásérzékelővel, távirányítóval, hagyományos nyomógombbal, vagy akár indukciós hurokkal.

Partnereink