Rámpakiegyenlítők

Rámpakiegyenlítőt alapesetben acélból (festett, vagy rozsdamentes felületű kivitelben) tudunk kínálni, azonban lehetőség van teljesen alumínium rámpa szállítására is már, mely számtalan előnyt hordoz magában. (súly, korróziómentesség, stb).

Rámpáinkat robotizált műhelyben gyártja neves európai cég az EN1398-as előírások alapján. A megfelelőségi és a biztonsági követelményeknek megfelelően tesztelnek minden rámpakiegyenlítőt, majd megfelelőségi nyilatkozattal valamint CE védjeggyel látnak el.

Az alap rámpakiegyenlítő terhelhetősége 6000 kg, ami a maximum áthaladó terhet jelenti, ebbe beletartozik a targonca, a mozgatott áru, és a kezelő tömege is. Nyugalmi helyzetben a rámpakiegyenlítő a környezetével azonos mértékben terhelhető. Amennyiben 3 kerekű targonca, vagy 150mm-nél kisebb kerekű targonca használata szükséges, úgy a kiegyenlítő "asztalát" két további helyen meg kell erősíteni, ám ez csökkenti majd az oldalsó védelem magasságát is. A rámpakiegyenlítő maximális emelkedési sebessége 0,15m/s.

Rámpáinkat felár ellenében akár 12000 KG dinamikus terheléssel is megrendelheti, kitolónyelves (500 vagy 1000mm), vagy lengőnyelves kialakítással (1, vagy 3 részes nyelvvel). Az alapkivitel festett felületű, típustól függően kék, vagy szürke kivitelben. A méretek a piaci szabványokat követik, azonban lehetőség van egyedi rámpa gyártására is.

 

Részletes leírás, és ajánlatkérés ITT elérhető.