lakossági szekcionált kapu

Lakossági szekcionált kapuink többféle kivitelben, színben, és méretben rendelhetők meg.

A garázsnyílásnál a beépítési méretek lehetővé teszik a szekcionált kapu beépítését, akkor a szekcionált kapu a jelenleg legjobban hőszigetelő és legjobban záró garázskapu megoldás.

 

A kapukba beépíthető személybejáró, hogy a kaput ne kelljen minden gyalogos, vagy kerékpáros használat esetén mindig nyitni. Kapuinkba különböző kivitelű és méretű ablakok is beépíthetők.

Célszerű a nyílás kialakításakor a garázskapuk standard méreteit figyelembe venni.

Utólagos beépítésnél, a kapu méretét alakítjuk a nyíláshoz.

A kapuk kéthéjú acéllemez panelből, 42mm vastag PU hőszigeteléssel, ujjbecsípődés elleni védelemmel készülnek. 
A kapu színe alapáron törtfehér (hasonló a RAL9002 színhez). Felárért 190 féle RAL színben, vagy külső oldalon fautánzatú fóliával bevonva rendelhető. Lakossági, vagy kisebb társasházi igénybevételre ajánlott.Háromféle lakossági vasalattal készül, torziórugós kiegyensúlyozással, alapáron minimum 15.000 nyitásra méretezett torziós rugóval, alul, felül és oldalt EPDM gumitömítéssel. CE minősítéssel rendelkezik, az európai uniós követelményeknek megfelelően alapáron rugótörés-, ujjbecsípődés- és oldalirányú benyúlás elleni védelemmel. 11 féle standard szélességi és 15 féle standard magassági méretben rendelhető, felárért mind szélességben, mind magasságban speciális méretre is gyártható azonos szállítási határidővel, mint a standard méretek esetén.

Amennyiben a beépítendő környezet igényli, a lemez  helyett tömör, fából készült panelekkel is tudjuk szállítani a kaput.

Partnereink